لیزر نمودن یک روش درمانی جدید و پرطرفدار بوده که سبب از بین بردن موهای زائد به صورت منظم می شود و توسط نور لیزر انجام می شود . از لیزر می توان برای تمامی قسمت های بدن به جز اطراف پلک و چشم ها استفاده نمود در واقع نور لیزر توسط رنگدانه هایی که در موها وجود دارد جذب شده و باعث از بین رفتن فولیکول موها می شود. برای از بین رفتن موها از لیزر عوامل متعددی دخیل می باشند که شامل: رنگ پوست ، نوع مو و اختلالات هورمونی بدن می باشد در واقع رنگدانه های موجود در موها باید توانایی جذب نور لیزر را داشته باشد و اشعه های دستگاه لیزر نباید باعث آسیب رساندن به پوست شود و فقط باید به فولیکول موها برسد و باید بگوییم که صد در صد موها با لیزر برطرف نخواهد شد و مقدار اندکی مو به صورت نرم و نازک نیز پدیدار خواهد شد و در این مقاله درباره رشد مجدد موهای زائد پس از لیزر و سوال اینکه آیا پس از لیزر، موهای زائد رشد می کند یا خیر ؟ را پاسخ داده ایم پس تا انتهای متن را مطالعه نمایید.
چه عواملی در ریزش موها پس از انجام دادن لیزر تاثیر دارد؟
برخی افراد برای انجام دادن لیزر با سوال های چالش برانگیزی از قبیل اینکه آیا پس از انجام لیزر موهای زائد دوباره رشد می نماید یا نه مواجه می شوند که در پایین به برخی عوامل که باعث رشد مجدد موها پس از لیزر می شود را برایتان شرح داده ایم.
وجود اختلالات هورمونی می تواند دلیلی برای دیرتر ریزش داشتن موهای زائد برخی خانم ها شود و خانم های که غده های مردانه دارند و یا دچار تنبلی تخمدان می باشند ممکن است که دیرتر موهای زائد آن ها ریزش نماید.
علت دیگری که باعث دیرتر ریزش داشتن موهای زائد می باشد ضخامت موهای زاید می باشد و به هر میزانی که موهای زاید ضخیم تر و تیره تر باشد دیرتر ریزش می کند.
ناحیه مورد نظر برای انتخاب نمودن لیزر خیلی مهم است به طور مثال در ناحیه بیکینی موهای زائد خیلی دیرتر از سایر قسمت های بدن ریزش می کند.
سن افراد نیز در انجام دادن لیزر بسیار موثر بوده و افرادی که زیر هجده سال می باشند نمی توانند لیزر را انجام دهند چون ممکن است که نتیجه برعکس دهد و مشکلاتی را به همراه داشته باشد.
به چه دلیلی پس از انجام دادن لیزر موهای زائد دوباره رشد می کند؟
در ابتدا باید بگوییم که درست متوجه شدید و موها پس از انجام لیزر به دلیل چرخه رشد مو ممکن است که دوباره رشد نمایند و مراحل رشد مو به صورت زیر است:
آناژن: مرحله رشد نمودن مو است.
کاتاژن: مرحله انتقال است.
تلوژن: مرحله فاز استراحت مو است.
اگزوژن: مرحله ریزش موها می باشد.
لیزر نمودن موهای زائد ریشه و فولیکول مو را در مرحله اول مورد هدف قرار می دهد و افراد برای گرفتن نتیجه مطلوب بهتر است که بافاصله یک ماهه این عمل را تکرار نمایند.
رویش دوباره ی موها بعد از لیزر موهای زائد
در هر جلسه از لیزر به صورت حدودی مقدار پانزده درصد موها از بین می رود و پس از هر جلسه متوجه خواهید شد که موها به صورت یکی در میان در می آید و ممکن است که برخی موها مجدد رشد نمایند که این موها از آن دسته از موهایی می باشند که هنوز به صورت کامل پرتو های لیزر را دریافت ننموده اند و ممکن است که پس از به اتمام رسیدن جلسات لیزر تا سالهای طولانی دیگر شاهد رشد موهای زائد نباشید و یا اینکه موهای بسیار نرم و کرکی و ریز رشد نماید.
رشد نمودن مجدد موهای صورت پس از لیزر
باید گفت که لیزر نمودن تاثیر مادام العمر نداشته ولی مدت طولانی می توانید از شر موهای زائد خود خلاص شوید برخی افراد اطلاع داده اند که به مدت ده سال خبری از رشد موها نبوده اما در برخی دیگر ممکن است که زودتر و مجدد موها رشد نمایند که دوباره باید به انجام لیزر درمانی بپردازند.
چه کار کنیم تا بعداز لیزر موها رشد نکنند ؟
برای گرفتن نتیجه مطلوب بهتر است که تمامی جلسات خود را به صورت کامل انجام دهید و تعداد جلسات لیزر به عوامل بسیار مختلفی بستگی دارد که نتیجه لیزر بسته به شرایط جسمی بدن فرد متقاضی ، نوع ، ضخامت موها و رنگ پوست بستگی دارد و به صورت معمولی بین هشت الی دوازده جلسه می باشد و در واقع لیزر فولیکول های مو را به فاز استراحت می فرستد و ممکن است که فولیکول از فاز استراحت در آمده و مجدد رشد کند در این هنگام است که فرد باید مجدد از لیزر نمودن بهره ببرد.
جلوگیری نمودن از رسد مجدد موهای زائد پس از انجام لیزر
همانطور که گفته شد در طی هر جلسه از جلسات لیزر مقدار پانزده درصد از موهای زائد از بین خواهد رفت به همین دلیل است که تا زمانی که موها به صورت کامل از بین برود باید جلسات لیزر تکمیل شود و پس از تکمیل شدن جلسات لیزر حدود نود درصد موها از بین می رود و پیشنهاد ما به شما این است که پس از گذشت شش ماه یا یک سال از لیزر یک جلسه برای شارژ لیزر موهای زائد خود اقدام نمایید و برای جلوگیری نمودن از رشد موهای زائد می توانید عوامل زیر را در نظر بگیرید.
اجتناب از کندن موها: کندن موهای زائد و اپیلاسیون موها پس از انجام لیزر می تواند سبب سریع رشد نمودن موهای زائد شود و پس از انجام لیزر باید از این کارها اجتناب نمایید و برای رشد مجدد مو نباید در هنگام جلسات اقدام به کندن مو نمایید و شیو نمودن موها با تیغ از بخش های مهم لیزر می باشد که شما نباید این موضوع را نادیده بگیرید و هرگونه از ریشه درآوردن مو می تواند روند لیزر را به تعویق بیندازد و شما باید فقط به توصیه های شخصی که لیزر را انجام می دهد دقت نمایید و سر خود کاری انجام ندهید.
لیزر موهای زائد بدن به چه حالتی انجام می شود؟
برای از بین بردن موهای زائد بدن و پیشگیری از رشد نمودن موهای زائد بدن از انرژی قوی لیزر استفاده می شود. لیزر با کمک گسیل نور، فولیکول مو را مورد هدف قرار می دهد و بدون این که صدمه ای به پوست برساند، گرم می شود و فولیکول مو را مورد آسیب قرار می دهد و بدین ترتیب از بین می رود و سبب پیشگیری از رشد دوباره مو می شود. همچنین در فولیکول مو، رنگدانه ملانین تیره ای وجود دارد که امواج لیزر آن را هدف قرار می دهد. به علت این که طی هر دوره ای، ده تا بیست درصد از این فولیکول های مو در حال رشد می باشند، ضمن لیزر نمودن آن ها می بایست چندین جلسه زیر نظر پزشک باشید تا پس از گذشت مدتی، همه ی فولیکول های مو برطرف شوند و در آخر شما پوستی عاری از مو خواهید داشت.
لیزر نمودن موهای زائد بدن توسط چه دستگاه هایی انجام می شود؟
ممکن است شما نیز، همچون بسیاری از افراد، تنها نامی از لیزر نمودن موهای زائد بدن شنیده باشید، و اندکی از فواید آن را بدانید، ولیکن یک مورد حائز اهمیت در این مسئله این می باشد که دستگاهی که ضمن لیزر نمودن موهای زائد بدن شما مورد استفاده قرار می گیرد چگونه عمل می نماید. ضمن پاسخ به این سوال، نمی توان گفت که تنها یک دستگاه وجود دارد، چرا که دستگاه های لیزر چندین نوع متفاوت دارد که هر کدام از آن ها برای عده ای مناسب خواهد بود. پیش از برگزیدن نوع دستگاه و چگونگی لیزر می بایست از آن ها شناخت داشته باشید. در ادامه به بررسی چند نوع دستگاه برتر، ضمن لیزر نمودن موهای زائد بدن خواهیم پرداخت.
- IPL یا پالس شدید نوری: یکی از معروف ترین نوع دستگاه لیزر برای از بین بردن موهای زائد، IPLمی باشد که با استفاده از امواج مادون قرمز عمل به لیزر می نماید. این نوع لیزر دردی ندارد و به طور معمول برای بیشتر پوست ها موثر خواهد بود، ولیکن اکثرا برای موهای تیره کاربرد دارد و برای موهای بور و سفید، توصیه چندانی نمی شود.
- لیزر دیود: این نوع دیگری از دستگاه لیزر موهای زائد بدن که از روش های جدید می باشد، و صدمه ی چندانی به پوست ندارد. برای انواع رنگ پوست تاثیر می گذارد و ترجیحا سبب روشن شدن رنگ پوست فرد خواهد شد.
- Nd yag این دستگاه اکثرا برای پاک نمودن خال کوبی کاربرد دارد، و برای لیزر نمودن موهای زائد بدن هم مورد استفاده است. برای تمامی پوست ها مناسب می باشد ولیکن در عین حال بر روی پوست های تیره رنگ، تاثیر بهتری دارد و امکان دارد برای موهای نازک، کم اثر تر و همراه با اندکی درد باشد.
- لیزر الکساندر: این نوع لیزر، در واقع سریع تر از سایر لیزر ها می باشد، و مناسب برای پوست های زیتونی رنگ و روشن می باشد. و گاها ممکن است برای پوست های تیره رنگ خطر سوختگی و تغییر رنگ خواهد داشت.
- لیزر روبی: یک نوع دستگاه لیزر قدیمی می باشد که مناسب برای پوست های بسیار حساس و نازک می باشد. و دردی به همراه ندارد.
خدمات لیزر موهای زائد در ساری و قائمشهر
کلینیک زیبایی الگانت از معتبرترین کلینیکهای زیبایی در شهر ساری ، با رعایت تمامی استانداردهای سازمان بهداشت جهانی و پروتکلهای پزشکی تاسیسی شده است. برای بهرمندی از خدمات لیزر موهای زائد در کلینیک زیبایی الگانت در ساری و قائمشهر شما می توانید با شماره های زیر در تماس باشید. همچنین میتوانید برای رزرو وقت لیزر موهای زائد در کلینیک الگانت کلیک کنید.

لیزر موهای زائد بدن چه مزیت هایی دارد؟
لیزر نمودن موهای زائد بدن، فقط ویژگی از بین بردن موها را دارا نمی باشد، و فواید زیادی دارد، برخی از مزیت های لیزر نمودن موهای زائد بدن عبارت است از :
- قابل انجام برای همه ی بخش های بدن: یکی از مزیت های مهم لیزر نمودن، این است که همه ی نواحی بدن را می توان با آن عاری از مو های زائد نمود.
- عاری از درد و یا درد اندک: ممکن است در هنگام کار اندکی سوزش را حس کنید ولیکن این سوزش با استفاده از برخی کرم های موضعی برطرف خواهد شد، در واقع این روش از بین بردن موهای زائد بدن، یک روش بدون درد و مطمئن است.
- بدون خطر: این روش از بین بردن موهای زائد بدن در مقایسه با روش هایی نظیر استفاده از تیغ و اپیلاسیون بسیار ایمن تر و کم خطر می باشد و هیچ صدمه ای به پوست وارد نمی کند. ولیکن روش های دیگر، امکان بریدن پوست و کشیده شدن آن بسیار زیاد است.
- هزینه مناسب:چنانچه شما نیز از آن دسته افرادی می باشید که همواره در حال هزینه نمودن برای از بین بردن موهای زائد بدن خود هستید، لیزر نمودن یک انتخاب کاملا صحیح خواهد بود، چرا که در این روش فقط کافی است یک بار هزینه را پرداخت نمائید.
- نتیجه گیری سریع: لیزر موهای زائد بدن، در مقایسه با سایر روش های نظیر آن، جلسه های کوتاهی دارد و موهای زائد طی مدت نه چندان طولانی از بین خواهد رفت و حقیقتا یک انتخاب بی نظیر خواهد بود.
- روشن شدن پوست: از طریق لیزر موهای زائد بدن، رنگ پوست فرد ۱ الی ۲ درجه تغییر و روشن تر خواهد شد. علت آن هم این است که از این روش به نوعی پوست ، لایه برداری می شود.
- از بین رفتن موهای زیر پوستی: از محبوب ترین مزیت های لیزر موهای بدن، رهایی از موهایی زیر پوستی می باشد. در واقع موهای زیر پوستی ظاهر ناپسندی بر روی پوست به وجود می آورد و با لیزر نمودن پوست بسیار زیبا و شفاف ایجاد می نماید.
پس از لیزر موهای زائد بدن، چه مراقبت هایی الزامی است؟
برای نتیجه گیری بهتر، از لیزر موهای زائد توصیه می شود ، یک سری از مراقبت بعد از انجام لیزر انجام نمائید .رعایت این موارد موجب پیشگیری از بروز بعضی عارضه های جانبی پس از انجام روند لیزر می شود. بهتر است پس از لیزر نمودن از کمپرس سرد و بسته های یخی استفاده نمائید. چرا که ممکن است پس از تمام شدن فرآیند لیزر موهای زائد بدن، سوزش های خفیف ، سرخی پوست و ناراحتی هایی از این قبیل برای فرد رخ بدهد در چنین مواقعی استفاده از کمپرس سرد و بسته های یخ بسیار موثر خواهد بود و سبب کاهش درد و تورم می شود.یک مراقبت دیگر نیز استفاده نمودن از گیاه آلوئه ورا می باشد، ژل حاصل از این گیاه را به حالت آرام به محلی که لیزر شده است بمالید و چند دقیقه صبر کنید تا به درستی جذب پوست شود،این کار را دوبار در روز انجام دهید، تا از قرمزی، درد و ورم آن پیشگیری کند. همچنین می بایست نواحی لیزر شده را از قرار گیری در معرض نور مستقیم خورشید محافظت نمود. چرا که در غیر این صورت نور خورشید باعث تحریک نواحی لیزر شده می شود و موجب بروز سرخی پوست و تشدید تورم می شود. تا حدی که امکان دارد از کرم های ضد آفتاب استفاده نمائید و از پوست خود در برابر گرما محافظت نمائید.
سخن پایانی
همان گونه که در مطالب شرح داده شد، لیزر یکی از روش های نوین برای از بین بردن موهای زائد می باشد و این روش دستگاه های مختص به خود را دارد. درست است که لیزر نمودن موجب از بین بردن فولیکول های مو می شود ولیکن برخی اوقات امکان رشد دوباره رشد موها وجود دارد که در این شرایط می بایست علت آن را بررسی و درمان نمود.